Apparaten en accessoires
Sous-vide miso aubergine
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
670 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
654 kJ /
156 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Slasapje
Keine Bewertungen